Betaalmethoden

Hoe kunt u de bestelling bij ons afrekenen?

 

U kiest zelf een van de volgende betaalmethoden tijdens de bestelprocedure in onze webshop.

1. iDeal:

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde betaalomgeving op internet, met de specifieke beveiligingsmethoden van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. iDEAL werkt alleen voor klanten met een Nederlandse bankrekening.

 

2. PayPal:

Met PayPal kan iedereen met een e-mailadres veilig online betalingen verzenden en ontvangen via zijn of haar creditcard of bankrekening. PayPal-leden kunnen met PayPal snel en eenvoudig aankopen doen.

 

3. Bankoverschrijving:

Heeft u geen creditcard of bankrekening die geschikt is voor iDEAL of PayPal, dan kunt u ook via een bankoverschrijving betalen. Maak het totaalbedrag van uw factuur over op de bankrekening van T-Toys Dirksland, onder vermelding van het ordernummer. Zodra uw betaling binnen is, nemen wij uw order in behandeling.

U kunt uw bestelling per bank vooruitbetalen.
Dit doet u door het totaalbedrag over te maken op bankrekeningnummer NL73 RABO 013.90.59.008 tnv. T-Toys Dirksland te Dirksland.
Vermeld hierbij duidelijk het ordernummer (dit staat op de orderbevestiging ).
Indien u betaald vanuit het buitenland heeft u ook het IBAN en de BIC code nodig.

IBAN nr: NL73 RABO 013.90.59.008

BIC:RABONL2U

 

4. Onder Rembours:

U kunt uw bestelling ook aan de bezorger van PostNl betalen. Let op: dit kost €15 extra!

 

5. Afhalen in de winkel:

U kunt uw bestelling bij ons afhalen. Zodra wij uw bestelling gereed hebben staan zullen wij met u contact opnemen, zodat u de bestelling kunt ophalen. U kunt bij ons ook Pinnen!

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »